Pressemeddelse

Sanimalis kommer til Danmark!

Praksis management- og journalsystemet Sanimalis udbredes i hastigt tempo på det norske og det svenske marked. Over 600 klinikker har indgået aftale om leverance af Sanimalis, og de 200 af disse bruger allerede Sanimalis i hverdagen.

Baseret på 30 års erfaring hos Norges ledende leverandør, ProfVet, og 20 års erfaring hos Sveriges ledende, Trofast, er Sanimalis udviklet i et komplet nyt design. Systemet er programmeret fra bunden med anvendelse af de nyeste teknologier.

Sanimalis Danmark ApS, som har kontor i Brøndby Strand, er stiftet i samarbejde mellem det norske moderfirma og kapaciteter i Danmark med dybt kendskab til det danske dyrlægemarked og de systemer, der anvendes af de danske dyrlæger.

På billederne ses fra venstre: Dagfinn Nordhaug (CEO og stifter af Sanimalis), John Pedersen (Adm. direktør for Sanimalis Danmark) og Hans Mundal (assisterende CEO for Sanimalis)

sdk-stiftes-c

På billederne ses fra venstre: Dagfinn Nordhaug (CEO og stifter af Sanimalis), John Pedersen (Adm. direktør for Sanimalis Danmark) og Hans Mundal (assisterende CEO for Sanimalis)