Vi slår oss sammen med Three Plus Group

Det er med stor glede vi nå kan informere om at Sanimalis/Trofast og Three Plus Group ("TPG”) har slått seg sammen. De siste 32 årene har Sanimalis / Trofast utviklet journalsystem for våre veterinærkunder i Norge, Sverige og Danmark. Vi bestemte oss for å samarbeide med TPG da våre aksjonærer og ledelse deler felles verdier og mål. I tillegg vil partnerskapets samlede ressurser og erfaringer innen veterinær- og helsepraksisprogramvare akselerere tempoet i produktutviklingen.

I løpet av de neste årene vil Sanimalis og datterselskapene fortsette å drive sin virksomhet som vanlig. Våre kunder og samarbeidspartnere vil ikke bli påvirket av eierskiftet. Fokuset vårt vil fortsatt være å tilby kundene god service og support. I tillegg vil vi dele vår samlede kunnskap og erfaring i veterinærsektoren i Norge og Sverige for å skape en ledende veterinær- og helsepraksisløsning for våre kunder i årene som kommer.


Om Three Plus Group Oy ("TPG”)
TPG er den ledende leverandøren av programvare for veterinær- og helsepraksisadministrasjon i Norden, gjennom sine produkter Provet Cloud, Provet Net og Diarium. Vi skaffer oss, administrerer og bygger løsninger for styring av veterinær- og helsepraksis.

Om Sanimalis
Sanimalis AS og datterselskapene (Trofast Veterinärt IT-stöd AB og Sanimalis Danmark ApS) leverer en ledende programvareløsning for veterinærer i Norden. Sanimalis AS, grunnlagt i 1987, holder til i Norge. Den nåværende programvaren er Sanimalis, som er tilgjengelig i både Norge, Sverige og Danmark og Trofast, som er tilgjengelig i Sverige.

Ved spørsmål ta gjerne kontakt med oss.

Jo Kvalvaag